3 redenen waarom je je niet hoeft te schamen voor een haartransplantatie

Lange tijd heeft er een taboe gerust op het onderwerp ‘haartransplantatie’. Mensen die een dergelijke behandeling hadden ondergaan, waren hier vaak niet eerlijk over. Dit had met het taboe te maken; door dit taboe schaamden veel mensen zich enigszins voor het ondergaan van een dergelijke behandeling.

In de afgelopen jaren is dit gelukkig behoorlijk veranderd. Het is nu echt niet meer nodig om je ergens voor te schamen. En je kunt je dus met een gerust hart aanmelden bij een haartransplantatie kliniek, mocht je zo’n behandeling willen ondergaan.

Veel mannen & vrouwen ondergaan zo’n behandeling

In de afgelopen jaren hebben meer en meer mannen voor een haartransplantatie behandeling gekozen. Juist doordat veel mannen hiervoor gekozen hebben, is het voor andere mannen makkelijker om hier óók voor te kiezen. Dit geldt niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Ook onder vrouwen is het sociaal geaccepteerd om een haartransplantatie te ondergaan.

Wilde je 20 jaar geleden een dergelijke behandeling ondergaan? Dan was je slechts één van de weinige. Als je nu zo’n behandeling wilt ondergaan, ben je één van de velen. Dat maakt het toch een stuk makkelijker om hier open over te zijn.

De resultaten zijn subliem

Als je 20 jaar geleden voor haarimplantatie koos, was je niet van een perfect resultaat verzekerd. Ook dat was voor mensen een reden om niet al te open over de behandeling te zijn. Hoe anders is dat nu? Nou, heel anders. Het is nu namelijk een feit dat de resultaten subliem zijn. Als je bij één van de goede klinieken in ons land een dergelijke behandeling ondergaat, ben je van een subliem resultaat verzekerd. Concreet betekent dit dat je niet eens in hoeft te zitten over een slecht resultaat. Dankzij de huidige technieken/methoden geniet je altijd van het perfecte resultaat.

Je ziet er na afloop niks van

Kies je op dit moment voor een haartransplantatie? Dan is de kans groot dat je specialist de FUE techniek voor gaat stellen. Een belangrijk voordeel bij deze techniek is dat er niet geschoren hoeft te worden. Ook hoeft er geen strook huid verwijderd worden, waardoor je na afloop niks tot nagenoeg niks van de ingreep ziet. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor bijvoorbeeld een litteken.

Wil jij zelf een haartransplantatie behandeling ondergaan? Dankzij bovenstaande redenen hoef je hier niet meer geheimzinnig over te doen. Na afloop ben je ongetwijfeld erg blij dat je uiteindelijk de keuze voor de behandeling hebt gemaakt!