3x de leukste uitjes met vrienden

Tijd doorbrengen met goede vrienden is het leukste wat er is. Bij je vrienden kun je totaal op je gemak zijn. Wat zouden we toch zonder ze moeten? Toch kan het zijn dat je elkaar niet zo vaak kunt zien als je zou willen. De drukte van het dagelijks leven eist zijn tol. Hoeveel tijd heb jij de afgelopen periode met je vrienden doorgebracht? Is dit veel te weinig? Dan is het nu tijd om weer echt eens een mannendag in te plannen! Ga er samen op uit, drink heerlijke speciaalbieren op een terras of onderneem iets actiefs. We hebben de drie leukste uitjes voor mannen voor je op een rijtje gezet!

VR experience

Je kunt ervoor kiezen om een middag te organiseren waarbij jullie een ware VR experience beleven. Dit kan vaak bij een organisatie die ook beurs entertainment verzorgd. Hier kun je terecht voor een groot aanbod aan leuke virtual reality games. Zo kun je een race simulator huren. Een super leuk idee voor de echte Formule 1 fans. Dit is echt een aanrader. Daarnaast is het ook mogelijk om een motor simulator te huren of VR brillen. Je zult je samen met je vrienden urenlang kunnen vermaken. Er is voor ieder wat wils. Dit wordt een ervaring die jullie nooit meer zullen vergeten! 

Een weekendje weg

Wanneer je samen nieuwe ervaringen opdoet brengt het je dichter bij elkaar. Daarom kan het ook erg leuk zijn om met z’n allen eens een weekendje weg te plannen. Zo leer je elkaar pas echt kennen! Alhoewel een stedentrip naar een ander land natuurlijk erg leuk is, kun je ook een bungalow huren op een vakantiepark in Nederland. Plan een paar leuke activiteiten, haal lekkere versnaperingen en geniet samen van de tijd die jullie doorbrengen. De meeste vakantieparken beschikken over een zwembad of een wellnesscentrum waar je handig gebruik van kunt maken. Als het bevalt, kun je jaarlijks een weekendje weg inplannen. 

Bierproeverij

Plan een middag waarop jullie samen heerlijk biertjes gaan proeven in een lokale brouwerij. Zo kun je niet alleen waardevolle tijd met je vrienden spenderen, maar heb je ook de mogelijkheid om misschien wel je nieuwe favoriete biertje te vinden. Veel brouwerijen bieden een arrangement aan van een paar bieren in combinatie met lekkere hapjes. Kijk dus eens naar wat mogelijk is in jouw regio. Houden jij en je vrienden niet van bier? Kies dan voor een ginproeverij of kies voor een high wine. Succes verzekerd!