De refurbished iPhone voor mannen!

Voor ieder wat wils. Dat kan je wel zeggen over het huidige scala aan iPhones. Helaas zijn nieuwe iPhones vaak behoorlijk duur. Refurbished zijn ze gelukkig veel voordeliger. Ik leg je in dit blog uit wat de voordelen zijn van refurbished en welke refurbished iPhones voor mannen zeer interessant zijn.

Refurbished business

Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Refurbished iPhones zijn iPhones die al eerder in gebruik zijn geweest en die nu een nieuw tweede leven krijgen. Hiervoor zijn ze natuurlijk wel opgeknapt en waar nodig gerepareerd. Alles om ervoor te zorgen dat ze technisch zo goed als nieuw zijn. Doordat er geen nieuwe elementen ontwikkelt hoeven te worden, bespaar je met refurbished altijd tientallen euro’s vergeleken met een nieuwe aankoop. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu, omdat je de CO2-uitstoot verlaagt. Let er altijd op dat je een refurbished iPhone koopt met een keurmerk, want er zijn genoeg cowboys op de markt. 

De compactheid in een notendop

Anno 2022 zijn er Apple bijna alleen nog maar iPhones zonder homeknop. Toch zijn er nog een aantal iPhones op de markt die een klassiek een compact design hebben. Zo is daar de refurbished iPhone 8, die beschikt over een 12MP camera, een 4,7 inch beeldscherm en een Touch ID knop. Met Touch ID kan je razendsnel je iPhone met je vinger ontgrendelen. Een ander topmodel met een klassiek design is de iPhone SE 2020 refurbished. Je moet de iPhone SE 2020 refurbished kopen als je het klassieke en compacte design wil, maar tegelijkertijd ook behoefte hebt aan betere specificaties. Want hoewel beide iPhones aan de buitenkant veel op elkaar lijken, verschilt er wel het een en ander onder de motorkap. Zo heeft de iPhone SE 2020 een snellere chip, een net wat betere camera en is de accuduur licht verbeterd.

Voor de multimedialiefhebber

De multimedia-liefhebbende man is met de iPhone X refurbished op het juiste adres. Dit toestel is gelanceerd in 2017 en veranderde daarmee het beeld wat mensen van een iPhone hadden compleet. Het is de eerste iPhone met een compeet nieuw design, waarbij de voorkant van je iPhone praktisch alleen maar beeldscherm is. Mede hierdoor functioneert deze iPhone zeer goed als multimediamachine. Je streamt moeiteloos de spannendste films en speelt zorgeloos de zwaardere games. 

Conclusie en advies

Voor iedere man is er een geschikte iPhone en ik heb er nu een aantal aan je voorgelegd. Hou je van compact en licht? Kies dan de iPhone 8 of iPhone SE 2020. Ben je meer op zoek naar een multimediamachine? Dan zal je zeer goed met de iPhone X overweg kunnen. Let er in ieder geval wel op dat de partij waarbij je een refurbished iPhone koopt over een keurmerk Refurbished beschikt. Dan ben je verzekerd van een kwalitatief sterke refurbished aankoop!