Drinkflessen bedrukken met logo

We moeten er voor zorgen dat we dagelijks genoeg drinken. En daarmee bedoelen we geen alcohol natuurlijk, maar simpelweg water. Water drinken is goed voor. Afvalstoffen worden daarmee uit je lichaam vervoerd en je valt er vanaf. Dat zijn twee hele goede redenen om te zorgen dat je dagelijks 1,5 à 2 liter water drinkt. Maar we snappen dat dit er wel eens bij in schiet. We zijn druk met van alles van nog wat en daarmee vergeten we nog wel eens goed voor onszelf te zorgen. Stimuleer om beter water te drinken door te kiezen voor drinkflessen bedrukken met een logo of leuke tekst. Door een gevulde drinkfles op tafel of je bureau te hebben, kom je toch sneller aan een halve liter water of meer.

Drinkflessen bedrukken voor iedereen

Iedereen kan een drinkfles gebruiken. Of dit nu je collega’s, clubgenoten, medewerkers, familie of vrienden zijn. Daarom is het ook leuk om een drinkfles te bedrukken met een logo of tekst en deze cadeau te geven.
Drinkflessen komen in diverse kleuren en maten. Populaire flessen zijn bijvoorbeeld de Sirius drinkfles of de Oasus waterfles. Drinkflessen zijn verkrijgbaar in diverse inhoudsmaten. De meeste drinkflessen hebben een inhoudsmaat van 500 ml, maar er zijn ook flessen van 350 of 750 ml.

Drinkflessen personaliseren 

Een drinkfles kan je ook cadeau geven, maar het is dan wel leuk om deze te personaliseren met een logo of tekst. Dit kan op verschillende manieren. De goedkoopste optie is een logo met 1 kleur bedrukken op de drinkfles. Wil je toch een luxere uitstraling geven aan de drinkfles, dan is een bedrukking door middel van lasergraveren een goede optie. Lasergraveren wordt in de drinkfles gebrand, waardoor deze bedrukking niet meer vervaagd. Een tijdloze gepersonaliseerde drinkfles dus.

Drinkfles online bedrukken

Wil je een drinkfles online laten bedrukken? Bestel jouw gewenste drinkfles dan via BudgetGift.nl. BudgetGift heeft een ruim assortiment drinkflessen, waardoor er altijd een drinkfles voor jou tussen zit. Laat je collega’s, clubgenoten, medewerkers, familie of vrienden niet uitdrogen en laat een drinkfles bedrukken bij BudgetGift.nl. Een perfect cadeau voor elk moment.