Hoe ziet jouw kledingkast er voor het najaar uit?

Tijd om je winterkleding uit de kast te halen. Haal die super warme trui en ongelooflijk warme boots tevoorschijn. Benieuwd wat de trends voor dit najaar zijn? Lees snel verder! Het belooft veel goeds.

Een lekkere warme jas

Wat is er nou fijner dan een lekkere warme winterjas aan te trekken op een ijskoude dag? De warme winterjas kan natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast. Wat dacht je van een tussenjas? Ideaal om in huis te hebben. Trek hem aan op die dagen waarvan je niet weet wat voor jas je aan moet doen. Het niet warm is, maar ook niet koud. Dit najaar zijn wollen jassen helemaal hip. De bodywarmer kan je ook weer van de zolder halen. Een trend van weggeweest.

Haal die coltrui maar in huis

Truien zijn natuurlijk niet weg te denken in de winter. Truienliefhebbers opgelet! De coltruien zijn helemaal in dit najaar. Ga voor een egale donkere kleur of een pastelkleur. Pastelkleuren zijn dé kleuren voor deze winter. Ben je niet echt van de coltruien? Wat dacht je dan van een crew-neck trui? Die met de ronde hals. Ideaal te combineren met een geruit overhemd bijvoorbeeld. De ruit is namelijk ook weer helemaal in.

Veterboots doen het super goed

Wil je wel eens iets anders? Ga dan eens voor veterboots. Ideaal te combineren. Leuk onder bijvoorbeeld een standaard jeans, maar ook onder je zakelijke outfit. Veterschoenen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ga voor de wat stoerdere uitstraling met een wat robuustere zool of voor een nette uitstraling met een bescheiden veterboot. Liever toch iets anders dan de veterboots? Dan zijn de klassieke witte sneakers met eventueel een kleurenaccent erin of de chelseaboots helemaal hip!

De klassieke jeans

Een comfortabele jeans hoort er natuurlijk ook bij! Kan niet missen. Ideaal te combineren met gewoon alles. Trek er een paar hippe witte sneakers onder aan of een stoere veterboot. Wil je net iets anders dan normaal? Denk dan eens aan een broek met ribstof. De ribstof raakt ook weer helemaal in.

Sport met casual

Sportkleding is allang niet meer alleen om te dragen tijdens het sporten. Het wordt ook veel buiten het sporten gedragen. Een combinatie die we veel zien tegenwoordig is sport en casual. Draag bijvoorbeeld een nette jeans met een comfy sweater of hoodie. Trek hieronder je favoriete sneakers aan en de look is helemaal compleet.