Zo doorbreek je de sleur in je relatie

Zit je relatie in een dip? Dat merk je meestal ook in de slaapkamer. Het is niet zo spannend en opwindend als het vroeger was. Het wordt een gewoonte of je hebt gewoon minder seks. Dat is natuurlijk jammer, want ongetwijfeld was het wel iets waar jij en je partner allebei blij van werden. Veel mensen gaan in zo’n situatie denken over het gebruik van erectiemiddelen. Erectiemiddelen zorgen ervoor dat je gemakkelijker een erectie krijgt. Twee vaak voorkomende termen zijn vardenafil en oral jelly. Die lichten we in dit artikel voor je toe.

Vardenafil?

Vardenafil is werkzame stof, maar wordt ook verkocht als het middel zelf. Het zit bijvoorbeeld ook in andere erectiemiddelen, zoals Levitra. Vardenafil is net als sildenafil een PDE-5 remmer. Die remmers maken het gemakkelijker voor bloed om naar de penis te stromen. Vandaar dat je sneller of gemakkelijker een erectie kunt krijgen. Je moet nog altijd opgewonden worden om dat proces in gang te zetten. Als je tijdens die 5 uur dus niets doet waar je opgewonden van wordt, krijg je niet opeens een erectie. Er is een seksuele trigger nodig.

Oral jelly?

Veel erectiemiddelen komen in de vorm van capsules of pillen. Niet iedereen houdt ervan om pillen of capsules te slikken. Dan kun je kiezen voor oral jelly. Dit is een erectiemiddel in de vorm van een jelly in plaats van een pil of capsule. Dat maakt het gemakkelijker om deze in te nemen. Oral jelly is een variant van Kamagra. In Kamagra zit de stof sildenafil. Sildenafil zit bijvoorbeeld ook in viagra, de klassieker onder de erectiemiddelen. Deze stof werkt tot zo’n 5 uur lang. Oral jelly online bestellen is mogelijk bij een aantal webshops.

Werkzame uren

De stoffen gaan ongeveer een half uur tot een uur na inname werken. Als je het inneemt met vet eten, kan het langer duren voordat het gaat werken. Vervolgens blijft je het effect zo’n 5 uur merken. Je hoeft niet bang te zijn dat als je één keer opgewonden raakt, je vervolgens 5 uur lang met een erectie rondloopt. Net als zonder middelen werkt het namelijk zo dat je erectie na een orgasme weer wegtrekt. Wil je toch liever een variant erectiemiddelen die langer werkt? Kijk dan naar erectiemiddelen met het werkzame bestanddeel tadalafil. Dit werkt tot 36 uur.

Vorm van de middelen

Oral jelly is de enige andere vorm dan pillen of capsules. Dit is de jelly variant van kamagra waar de werkzame stof sildenafil in zit. Voor de stoffen vardenafil en tadalafil zul je alsnog pillen of capsules moeten slikken. Over het algemeen geldt bij alle middelen dat mannen met hartproblemen moeten oppassen.