De beste herenmode merken van dit najaar

De korte broeken mogen weer in de kast en de tijd is aangebroken om je truien, winterschoenen en stevige broeken tevoorschijn te halen. Ben je om wat voor reden dan ook op zoek naar een extra kledingstuk? Dan hoef je je anno 2020 geen zorgen te maken – zelfs nu we niet massaal naar buiten kunnen heb je je kleding met een aantal klikken al in huis. Wij helpen je de ultieme najaars-garderobe samen te stellen, en dat doe je onder andere door een aantal must-have items en merken in huis te halen. Lezen jullie mee?

Calvin Klein

Calvin Klein is zonder twijfel één van de grootste en meest bekende herenmode-merken ter wereld. Het modemerk werd in 1968 opgericht (al maakte het een kleine vertoning in 1955 in Back to the Future…) en heeft sindsdien de hele wereld veroverd met damesmode, jeans, ondergoed én natuurlijk herenmode. Ook dit najaar zit je bij Calvin Klein helemaal goed. Ze hebben namelijk alles in huis om je winterse garderobe mee te vullen.

Qua kleuren kun je dit najaar alle kanten op, maar tinten die we volgens de experts veel zullen zien zijn onder andere rood- en oranjetinten, maar ook blauw en petrol. Toch zullen we ook net als voorgaande jaren veel khaki, bruin en groentinten tegenkomen. Kortom: wat je kleur ook is, het kan vrijwel allemaal. Dat brengt ons onder andere bij de Calvin Klein sweaters, die je in tal van verschillende kleuren en designs kunt vinden, bijvoorbeeld bij de Bijenkorf. Draag je daarboven ook nog een toffe CK parka van dons, dan ben je he-le-maal klaar voor die koude dagen.

Tommy Hilfiger

Nog zo’n merk die in elk seizoen zijn mannetje staat, is Tommy Hilfiger. Het merk is één van de bekendste merken voor de modebewuste man, en komt met kleding in vrijwel elke denkbare categorie. Het is een iets jonger merk dan Calvin Klein (Tommy Hilfiger werd opgericht in 1985) en het focuste zich bij de oprichting puur op mannenkleding. Inmiddels zijn er talloze kledinglijnen van Tommy Hilfiger verschenen.

Maar weer even terug over de kleding van Tommy Hilfiger: die is er dus werkelijk in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar lekkere warme winterboots, katoenen sokken, een minimalistische gebreide muts van kasjmierblend, een dikke winterjas of gewoon een fijne sweater of vest – bij Tommy ben je altijd aan het juiste adres. En mocht je denken dat je alleen Tommy Hilfiger kleding hebt met extreem grote logo’s erop (want die zijn er genoeg), dan heb je het mis: ook minimalistische items zijn gewoon verkrijgbaar!

Daily Paper

We lijken wel een reis door de tijd te maken in deze post, want vér na de oprichting van Calvin Klein en Tommy Hilfiger, werd Daily Paper opgericht. In 2012 welteverstaan (hoewel de drie oprichters al in 2008 langzaamaan met een blog bezig waren). Kortom: een nieuw merk dat probeerde een frisse wind door de mode-industrie te laten gaan. En of ze dat gelukt is? Zonder twijfel! Het merk mag dan nog niet zo groot zijn als bovenstaande giganten, ze hebben inmiddels al een verreikende markt en ook de Nederlandse straten zijn gevuld met dit modemerk.

Wat dat voor jou betekent als je op zoek bent naar herenmode voor dit najaar? Veel goeds! Daily Paper heeft in een korte tijd een flink assortiment aan herenkleding op de markt gezet. Zo vind je er toffe sweaters van, mooie t-shirts, superwarme puffer jacks en zelfs een heuse combinatie tussen een pet en sjaal (mocht je écht een trendsetter zijn). Een kijkje nemen bij dit nieuwe maar zeer trendy merk is dus zeker iets wat je moet doen als je er dit najaar beter uit wilt zien dan ooit.