De beste slaapkamer toys tijden de herfst

Brrr… de herfst is weer in volle gang en het koude weer slaat toe. Dat betekent lome avonden met een dekentje onder de bank, en hopelijk wat spanning met je partner! Elkaar wat opwarmen in deze koude dagen is namelijk niet alleen erg lekker, het is ook nog eens ontzettend goed voor je relatie. En zoals we hier op Mannenblog al eerder hebben verkondigd, zijn seksspeeltjes dé manier om wat spanning toe te voegen aan je liefdesleven. Vandaag brengen we je de beste slaapkamer toys tijdens de herfst!

Waarom seksspeeltjes gebruiken?

Als je een relatie hebt en zowel plezier als intimiteit wilt vergroten, overweeg dan eens om te experimenteren met seksspeeltjes die zijn gemaakt met zowel jou als je partner in gedachten, ook wel koppel toys genoemd. Het gebruik van toys is verre van een teken dat intimiteit op de een of andere manier ontbreekt. Sterker nog: het gebruik van sex toys als koppel laat zien dat je openstaat voor verkenning en avontuur! Samen op zoek gaan naar leuke speeltjes kan zelfs als voorspel gelden, zeker als die zoektocht leidt tot wat nachtelijke spanning.

Koppel toys

Deze speeltjes zijn écht bedoeld voor gebruik door koppeltjes en stelletjes. Het is een veel voorkomende misvatting dat seksspeeltjes uitsluitend worden gebruikt voor masturbatie of solo-seks. Eén van de meest populaire koppel toys van dit moment, is de We-Vibe. We Vibe is niet alleen solo te gebruiken, maar kan ook samen met je partner worden gebruikt tijdens of voor de seks. De unieke c-vorm van dit speeltje zorgt ervoor dat het speeltje intern stevig op zijn plaats tegen de vaginale wand rust met het externe uiteinde op de clitoris. Met een slank ontwerp trilt het speeltje en geeft het stimulatie, terwijl er voldoende ruimte overblijft zodat de penis ook comfortabel past. De trillingen worden dan door beide partners genoten!

Dildo’s en vibrators

Hoewel ze misschien wat simpel lijken in vergelijking met al het vibrerende, high-tech speelgoed dat nu beschikbaar is, blijven dildo’s en vibrators een klassieker waar veel vrouwen en ook steeds meer mannen ontzettend veel mee kunnen. Dildo’s en vibrators zijn vaak de eerste stap in de toenemende seksualiteit, dus het implementeren van deze middelen in het seksleven van jou en je partner is een absolute must! Zeker als je vriendin weleens heeft gefantaseerd over een trio met twee mannen is een dildo of vibrator een geweldig idee.

Glijmiddel

Niet zozeer speelgoed, maar een belangrijke troef in je nachtkastje: siliconen glijmiddel verandert in feite alles. Het glijdt, is te gebruiken als massage-olie én maakt seks ontzettend aangenaam. Vooral bij handwerk tilt glijmiddel álles naar een hoger niveau. Gebruik siliconen glijmiddel alleen nooit met siliconen speelgoed, omdat de siliconen samen zullen “smelten”. Kies in dat geval voor glijmiddel op waterbasis. Stellen die willen experimenteren met anale seks moeten zonder twijfel een flesje glijmiddel in hun kastje hebben staan. Je vriendin zal ons dankbaar zijn voor de tip!

Erotische spellen

Zit je vast in een seksuele sleur? Als je je seksleven wat meer pit wilt geven, dan zijn erotische spellen of sex spellen een must om eens uit te proberen! Dit zijn natuurlijk niet het soorten spellen uit je kindertijd, maar eerder een soort volwassen teamsport. Hoewel je zelf aan de slag kunt gaan met je creativiteit en bijvoorbeeld een sexy truth-or-dare avondje wilt plannen, een Stripper Twister game wilt spelen of sex game app wilt gebruiken, zijn er ook heuse sex spellen te koop. Deze bord- en kaartspellen tillen je seksleven zonder twijfel naar een hoger niveau. We promise!