De zachte smaak van nicotine zout

Er zijn de laatste tijd veel mensen die graag weleens een ander type e-liquid willen proberen voor hun e-sigaret. Voor een aantal is dat de kennismaking met nicotine zout. Nicotine zout is nog redelijk onbekend maar er zitten wel een aantal voordelen aan vast. In plaats van een vloeistof worden er een soort zoutkristallen verdampt. Deze worden verkregen uit tabaksbladeren. Van nature zijn de zoutkristallen echter nog niet klaar om verdampt te worden in een e-sigaret. Er wordt een stof aan nicotine zout toegevoegd om ervoor te zorgen dat de pH-waarde wel geschikt is voor verdamping. De toegevoegde stof is benzoëzuur, wat in de natuur onder andere voorkomt in honing of bessen.

Nicotine zout van Migo

Nicotine zout wordt dus getrokken uit tabaksbladeren en vervolgens fractioneel gedestilleerd. Het is een natuurlijk product. Het grote voordeel van het nicotine zout van Migo e-liquid is dat je er soepeler mee kunt dampen. Migo is een grote aanbieder van nicotine zout. Door voor dit merk te kiezen kan de ervaring van het elektrisch roken heel anders worden. Nicotine zout, ook wel nic salt, zorgt ervoor dat het dampen minder scherp aanvoelt in de keel en de nicotine sneller opgenomen wordt. Migo is een merk dat zich regelmatig bezighoudt met het beschikbaar maken van nieuwe smaken. Zo zijn er genoeg mogelijkheden wanneer iemand eens nicotine zout wil gaan proberen

Verschil met andere e-liquids

– Het zorgt voor een snellere opname van de nicotine, dus je hoeft minder vaak te hijsen of trekken aan de e-sigaret. Het lijkt dus meer op normale sigaretten tabak.
– Je kunt het gebruiken met een e-sigaret met een lage wattage.
Nicotine zout is minder onderhevig aan bederving waardoor je het langer kunt bewaren.

De voordelen van Migo nic salt

Nic salt van Migo kan verschillende voordelen hebben in vergelijking met e-liquids. Doordat nic salt een lagere pH-waarde heeft, geeft het een minder scherp gevoel in de keel tijdens het dampen. Vooral e-liquids met een hoger nicotinegehalte staan bekend om de scherpe smaak. Dit voorkom je dus door te kiezen voor nicotine zout. Verder geeft nicotine zout sneller een voldaan gevoel, aangezien het beter in het bloed wordt opgenomen. Je hoeft dus minder trekjes van je e-sigaret te nemen om aan je nicotinebehoefte te voldoen. Hierdoor lijkt de ervaring meer op het traditionele roken, waardoor nicotine zout de overstap van normale sigaretten naar een e-sigaret makkelijker kan maken. Daarnaast blijkt dat nic salt lang houdbaar is, waardoor je het langer kunt bewaren dan e-liquids. Nicotine zout kan erg eenvoudig verdampt worden, zodat je geen krachtige e-sigaret nodig hebt.

Het diverse aanbod van Migo
Migo is een jong en innovatief merk. Er valt dan ook te verwachten dat er regelmatig nieuwe producten bijkomen in het assortiment. Hierdoor is het aanbod uitgebreid met nic salt in veel verschillende smaken. Je kunt prima nic salt gebruiken met een tabakssmaak, zodat het zoveel mogelijk op het traditionele roken lijkt. Wie wel van aparte smaakjes houdt, kan kiezen tussen veel soorten, zoals melon smoothie, tropical mix of mint. Doordat er verschillende nicotinegehaltes beschikbaar zijn, kun je zelfs kiezen om over te stappen naar een lagere sterkte. Dit kan helpen bij het stoppen met roken.